Pr-cikk: termék, szolgáltatás, vásárlás

Megjelent Pr-cikkek az eBlogban

Home Office – Fix otthoni munkaállomás

Home Office vasalódeszka

Az ideális Home Office: laptop a vasalódeszkán. Egy ötletpályázat első helyezettje

Akik a Covid-19 koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra belecsöppentek az otthoni munkavégzésbe, azokat felkészületlenül érhette ez a nagy változás. A prcikk.eblog.hu oldalon megjelent tanácsadó marketingszöveg azt ajánlja, mindenképp legyen egy helyünk lakásunkban, ahová leülhetünk és hozzáláthatunk a munkánkhoz. Az ülőbútor, dívány vagy kanapé, illetve ágy munkaállomásként való használata azért nem javasolt, mert itt lazítani szokás és ha munkára is használjuk, akkor később nem fogja tartósan megadni a kikapcsolódásra szánt hely érzését. Ráadásul a kanapén laptoppal dolgozva elzsibbadhat a térdünk, és itt dolgozva könnyebben el is terelődhet a figyelmünk, ami szintén a munkahatékonyság rovására mehet. Alakítsunk ki dolgozóasztalt. Akár egy vasalódeszka is megteszi. Ha úszni lehet rajta, az alkalmi home office számára is megfelel az otthoni munkához. A notebook (NAT-book?) kifejezetten jól érzi magát rajta, mint weboldalas SEO-szaki, ha övé a Google első oldal.

De vannak másfajta munkafelületek is. Például lehet munkahelyünk a konyha is.

Hasznos tudnivalók a konyhai munkalapokról

A tanácsadó PR-cikk szerint a laminált farostlemez munkalapok pénztárcabarát megoldásokat kínálnak a vírusjárvány idején. Az alacsony áruk ellenére szép és igényes felületek alakíthatók ki belőlük. A színük és a mintázatuk változatos lehet, ezért a tervezéskor Te is bátran szabadjára engedheted a fantáziádat. Bár laptophasználatnál nem annyira lényeges, de a lapok a laminálásnak köszönhetően nem nedvesednek át, sőt némi odafigyeléssel a vegyszeres tisztításuk és fertőtlenítésük sem ütközik akadályokba.

Egyetlen hátrányuk, hogy nem mindig hozzák a természetes fa szépségét, de bármilyen modern és stílusos konyhában megállják a helyüket vasalódeszka helyett. Forrás: prcikk – termék: konyhai munkalap. Egyéb szolgáltatások, vásárlás.

A PR-cikk weboldal általános tematikája

Google első hely. Termék ajánló szolgáltatás. Online vásárlás – webáruház. Tartalommarketing és PR. SEO 2020: Ivóvíz kezelés és víz fertőtlenítés. Honlap optimalizálás és keresőmarketing klór-dioxid Google kulcsszó első helyre kerülésével a szemantikus web keretében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s