Autómentés Tökölön

 

autómentés tököl

Tököl neve főként a tököli reptér miatt lehet ismerős számunkra, de persze számos más nevezetesség is odavonzhat minket. Amennyiben így teszünk, akkor mindenképp érdemes előre felkészülni, hogy mit is szeretnénk megtekinteni, hogyan közelíthetjük meg, de olyan hasznos információkat is érdemes összegyűjteni például, mint az autómentők tököli lehetőségeikről. Az alábbiakban erre is adunk egy ideális opciót.

Közlekedés Tökölön

Közlekedés szempontjából Tökölön nem halad át főbb útvonal. Mindazonáltal a közelben halad el az 51-es út, valamint az M0-ás elkerülő is, ami felé már jelentősebb forgalommal is találkozhatunk.

Tehát közlekedés szempontjából több alternatíva is adódik, ha például a fővárosba szeretnénk eljutni. Amennyiben azonban ezek felé haladva, vagy ezek valamelyikén robbannánk le, vagy érne minket baleset, akkor sem kell kétségbe esve megoldást keresnünk, mert könnyedén megtalálhatjuk a tökéletes megoldást.

Megbízható autómentő Tökölön

Amennyiben Tökölön robbannánk le, akkor elmondhatjuk, hogy a szerencsétlenség közepette is szerencsések vagyunk, hiszen mint a Budapesti agglomeráció egyik településén a tököli autómentésben is számíthatunk a fővárosi

Erre az egyik legmegbízhatóbb, legprecízebb megoldást a Kárász Trans szolgáltathatja számunkra, ahol minden szolgáltatást igénybe vehetünk Tökölön is. Ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a segítség gyorsan, a lehető legrövidebb úton megérkezik majd.

Kárász Trans szolgáltatásai

A Kárász Trans az autómentéssel kapcsolatban a lehető legjobb minőséget képviseli Tökölön is, hiszen számos téren nyújthat segítséget számunkra, ráadásul a kellő tapasztalat is rendelkezésükre áll, bármilyen problémáról is legyen szó. Ezek a szolgáltatások az alábbiak lehetnek:

 • darus autómentés
 • autómentés mélygarázsból
 • nemzetközi autómentés
 • bikázás
 • teremgarázs mentés
 • baleseti autómentés
 • autószállítás
 • kerékcsere
 • hideg indítás
 • motormentés
 • gépszállítás 2 t-ig.

Amennyiben a Kárász Trans-t választja, akkor ráadásul attól sem kell tartania, ha mondjuk az éjszaka közepén robbant volna le. A Kárász Trans ugyanis a nap bármely szakában, ténylegesen 0-24 órában a rendelkezésére áll az Ön számára Tököl teljes területén is!

Autómentés fix díjon Tökölön

A legtöbb autómentő esetén a bajbajutottak leginkább attól retteghetnek, hogy előre nehezen kiszámítható, vagy ami még rosszabbad hoc változó díjszabással találkoznak majd. A Kárász Trans-t választva azonban ettől sem kell tartanunk, hiszen előre lefixált, kiszámítható díjon sietnek segítségünkre akár Tökölön is.

Ez Budapesti mentés esetén nettó 10-17.000 Ft-ot jelent, vidék esetében 5.000 Ft alapdíjat, valamint 150Ft/km-es díjszabást. Amennyiben azonban céges autónk hagyott volna cserben és mint szerződéses partner állunk kapcsolatban velük, akkor teljesen egyedi, kedvezményes díjakra számíthatunk.

Összegezve

Amennyiben tehát Tökölön van szükségünk autómentésre, akkor arra a Kárász Trans nyújthat tökéletes, megbízható, gyors és minőségi szolgáltatást. A bajban tehát forduljunk hozzájuk bátran és bizalommal, ha garantáltan nem akarunk csalódni

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s