Asus laptop akkumulátor töltő

Webáruházból laptop akkuk, töltők

Asus laptop töltő

Töltőadapterek Asus laptopokhoz webáruházból

Mobil számítógépednek a hordozhatóság a fő erénye. E tulajdonság korlátait a belső áramforrás üzemideje határozza meg. Tudhatod: ha hosszabb időre távozol otthonodból, nemcsak a laptopot, hanem a töltőjét is hordoznod kell…

Éppen ezért egy üzemképes adapter kincset ér számodra. Akár Dell, akár Asus vagy Lenovo notebook van a birtokodban, érdemes tartalék tápegységet beszerezned, mert előfordulhat, hogy a sűrű használatban tönkremegy vagy valahol ottfelejted. Várjon otthon egy hibátlan táp.

Honlapoptimalizálás: Asus akku és töltő

asus laptop - akku töltésTéma: 1) Honlap első helyre pozicionálása a Google találati rangsorban Asus laptop akkumulátor töltő kulcsszóval. 2) Az Asus akku tulajdonságai: laptop üzemidő, élettartam.

Hosszabb ideje folyik a budapesti Signal Vomputer cég weboldalának optimalizálása két márkanév (Dell, Asus) és két alkatrésznév (akkumulátor, töltő) vonatkozásában, továbbá a laptop szervíz budapest és a notebook javítás kifejezésekre. A honlapot kiegészítő, jól optimalizálhatő WordPress alapú CMS-rendszer sajnos nem a domain alatti gyökérkönyvtárba, hanem egy /blog/ alkönyvtárba került, a hierarchikus rendben fölötte álló főoldal és az alá tartoző webshop viszont kevéssé tesz eleget a Google előírásainak és SEO-kondíciói is gyengék, emiatt a rendszer termék-oldalai  a külső hivatkozói hálózat erőssége ellenére igen lassan haladnak előre az organikus találatok között. Ez a blogbejegyzés, mint több tucatnyi másutt elhelyezett, arra hivatott, hogy a helyezés javítás terén érvényesítse linkerejét a hordozható számítógépek szervizelését érintő keresőszavakat illetően. Az online tartalmak optimalizálása szemantikus módszerrel zajlik.

A szóban forgó webhely egyik legújabb tematikus oldalának témája:

Asus akkumulátor üzemidő

asus akkumulátor üzemidő

Asus laptop akkumulátor

A laptopok esetében nagyon fontos tényező a gyári, a készülékkel együtt vásárolt akkumulátor üzemidejének hosszúsága és élettartama. A használati idő előrehaladtával folyamatosan romlik a telep által biztonságosan nyújtott üzemidő. Ideális esetben az akkumulátor teljesítménye lineárisan csökken az idő múlásával és az első évben nem haladja meg a 20 %-ot. Valójában azonban intenzív használat esetében a laptop üzemidő évente szinte megfeleződik és 2 esztendő múltán a legtöbb akku már erősen korlátozza a noteszgép hordozhatóságát, gyakran már csak két-három negyedórányi autonóm működést biztosít.

Az ASUS hardvergyártó cég adatai szerint a lítiumion-akkumulátorok névleges élettartama nagyjából 300 és 500 töltési ciklus között van, azaz ennyiszer lehet újratölteni. Világos, hogy ha valaki naponta lemeríti és tölti aksiját, az két éven át sem tudja használni.  Mivel tehát az akkumulátor élettartamát alapvetően a töltési ciklusok száma határozza meg, ezért nem mindegy, hogy milyen gyorsan merül le. A nagy teljesítményt igénylő alkalmazások, jellemzően a grafikai programok – amilyenek például a vodeokártyát is felfűtő játékok – merítik le leginkább a noteszgépet. Az ilyen alkalmazások futtatását érdemes laptop töltő csatlakoztatásával végezni. Az Asus készülékekhez márkás, gyári töltők és utángyártott adapterek egyaránt vásárolhatók a Tiszta Ivóvíz Kft. üzletében (Budapest XI. és XIII. ker).

Érdemes tudni, hogy a notebook akkumulátorának üzemidejét a kijelző, processzor és videokártya hármasán túl a kommunikációs eszközök működése is nagyban csökkentheti. Ha nincs szükség WiFi, 3G vagy Bluetooth kapcsolatra, érdemes kikapcsolni ezeket a funkciókat.

Laptop üzemidő és élettartam

A notebook típusú hordozható személyi számítógép üzemideje és élettartama az a két alapvetően fontos mutatószám, amelyek egyfelől a gyári minőségtől, másfelől a helyes és körültekintő használattól függnek. Ahogy minden tölthető telep, az Asus akkumulátor üzemidő is folyamatosan csökken az idő múlásával, így előbb-utóbb új telep vásárlására, akkucserére kerül sor – ez utóbbi szervízműhelyben ejthetjük meg, például ajánlott hely az Arvisura Kávéző a Nagykörúton. Ugyanitt laptop töltő vásárlás minden márkához és típushoz 1 év garanciával.

Hírdetés

One thought on “Asus laptop akkumulátor töltő

  1. Visszajelzés: Extrém USB kutyük, billentyűzet – Első oldal, első hely

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s