Laptop kijelző csere és/vagy javítás

hasznalt-laptop-felujitas

Használt notebook felújítása szervizben

Amikor használt laptopot vásárolunk, a kijelző állapota a legfeltűnőbb. Ha szemcsés, töredezett, homályos a kép, keressünk másik portékát. Hacsak a készülék ár nem annyira alacsony, hogy egy szervizi kijelzőcsere is belefér.

Persze gépünk üzemeltetése szempontjából a képernyő (vagy más néven monitor) nem a legfontosabb része a személyi számítógépeknek, hiszen kijelző (vagy képernyő) nélkül a CPU processzor, a memória és a merevlemez vidáman működik, futhatnak a szoftverek. Épp csak nem látjuk, mi történik, és utasításokat is bajos adni, ha nem ellenőrizhetjük a vizuális megjelenés segítségével, hogy éppen hol vagyunk egy menüben. A történések és eredmények megjelenítésének színtere a PC kijelző, amely kifogástalanul működése esetén jó minőségben ad képet mindenről.

Szóval hűséges kísérünk, kedvenc notebook hardver eszközünk monitorja megfelelő fényerővel és felbontásban tárja szemünk elé, mi történik odabent a gépben, illetve hát nem is pontosan ezt, hanem ami grafikusan számunkra megjeleníthető.

A hordozható személyi számítógépek (laptop, tablet, netbook, zenbook, ukrabook stb.) kijelzői ma már jobb minőségűek, mint asztali társaiké, éppen ezért gyakran kell igénybe venni a budapesti service (javítóműhely Pest-Buda) szolgáltatását, ahol is akár egy finom presszókávé kávé mellett várhatjuk meg a kijelző csere megtörténtét.

De van mit online is keresnünk a piacon, a számítástechnikai laptop hardver eszközök forgalmazására szakosodott webáruházakban ki-ki igényei szerint válogathat a kínálatban. A javítás percek alatt megtörténik, igény szerint házhoz szállítással. Vagyis a laptop kijelző cseréjét a budapesti laptophardware szervizben gyorsan és szakszerűen végzik, a beszerelt alkatrészre garanciát vállalnak a Signal Computer Kft (Budapest 13. kerület) részéről.

Kijelzőcsere helyett más opció is létezik:  ha eleve felújított laptopot vásárolunk a webáruházban. Ez esetben sem a kijelzőpanellel, sem az akkuval, sem más alkatrésszel vagy tartozékkal nem lehet gond. Mielőtt értékesítené a használt notebook készüléket, a szerviz teszteli működését. Mindent megjavít, felújít, kicserél. Jó esetben memóriát is bővít.

Újszerűvé varázsolt termékeikre 2 év garanciát vállalnak.

laptop kijelző szerviz budapest

Használt Asus ZenBook laptop nagy felbontású kijelzője

Forrás: Laptop kijelző csere és ventilátor fertőtlenítés a szervizben

Hozzászólás